Дата публікації:
30 березня 2020
Кількість переглядів:
1132
Поділитися:

З початку цього року представники Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького у рамках міжнародних науково-освітніх проєктів та програм стажування відвідали 6 країн світу: Австралію, Вірменію, Індію, США, Нігерію та Гану. Усі делегації повернулися в Україну до початку оголошення карантину у зв’язку з поширенням у світі небезпечного коронавірусу COVID-19.

Зокрема, остання поїздка – це новий досвід з запровадження проєкту співпраці та викладання у Гані.

У рамках співпраці з Ghana Baptist University College заступниця директора ННІ ФЕМ, асистент кафедри управління Тетяна Майборода та завідувач кафедри маркетингу Олексій Люльов провели цикли тренінгів, презентацій та лекцій для нових вступників з Гани до аспірантури СумДУ.

«Найспекотніший тиждень лютого, який ми колись відчували у своєму житті» – таким запам’ятають перебування у ганійському місті Кумасі у кампусі партнерського коледжу викладачі інституту.

Це був перший досвід такого спілкування та навчання іноземних аспірантів з виїздом до Гани. Навчання і обговорення були дуже насиченими і жвавими, адже за один тиждень викладачі провели велику кількість курсів та тренінгів: управління науковими проектами, методологія наукових досліджень, тренінги з сучасних інструментів відбору й обробки статистичних даних, обробки бібліографічної інформації, алгоритмів роботи з міжнародними реферативними базами Web of Science та Scopus і багато іншого.

Наразі, до завершення карантину, поїздки викладачів та студентів СумДУ у рамках міжнародних проєктів скасовано.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]