Дата публікації:
03 квітня 2020
Кількість переглядів:
1167
Поділитися:

Перший прямий ефір відбувся 1 квітня на тему «Досвід онлайн технологій навчання: що доступно викладачу вже сьогодні?», який провела Ганна Швіндіна, завідувач кафедри управління навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького. Для того, щоб зробити прямий ефір #СумДУ_наживо більш інтерактивним, спікерка контактувала з учасниками трансляції за допомогою двох платформ: Facebook та Hangouts Meet.

Наступний вебінар провів Андрій Півень, начальник центру комп'ютерних технологій СумДУ, який розповів про можливості власних мобільних пристроїв у організації навчання під час карантину й можливості організації вебконференцій та вебінарів.

3 квітня до #СумДУ_наживо долучився Микола Назаров - керівник Центру досліджень регіональної безпеки. Тема: «Зміна безпекових акцентів в Україні у зв'язку з епідемією»

Сумський державний університет продовжує прямі ефіри з науковцями та співробітниками університету, тож щоби не пропустити важливу інформацію − слідкуйте за новинами СумДУ в соціальних мережах під ніком @sumdu_ua.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]