Дата публікації:
06 квітня 2020
Кількість переглядів:
1292
Поділитися:

З 31 березня по 3 квітня кафедра маркетингу ННІ ФЕМ імені Олега Балацького у рамках програми підвищення кваліфікації від Центру розвитку кадрового потенціалу СумДУ організувала для викладачів та аспірантів різних факультетів і спеціальностей вебінари-тренінги.

Онлайн-аудиторію заходів, що пройшли на платформі GooglMeet у форматі інтерактивного спілкування, склали понад 100 учасників.

Зокрема, вебінар на тему: «Vosviewer (Scopus) та Google trends: аналіз бібліометричних даних та виявлення тенденцій» провели доктор економічних наук, завідувач кафедри маркетингу Олексій Люльов та доктор економічних наук, доцент кафедри маркетингу Тетяна Пімоненко.

Спікери заходу обговорили з учасниками можливості програмного інструменту Vosviewer для проведення бібліометричного аналізу (на прикладі БД Scopus та Web of Science), використання web-додатку Google trends, розглянули основи роботи в програмному забезпеченні «Stata та Eviews», а також опрацювали в онлайн-форматі підготовку і первинну обробку статистичних даних для економіко-математичного аналізу.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]