Дата публікації:
05 лютого 2021
Кількість переглядів:
1850
Поділитися:

У СумДУ знову стартує спільний з університетом Washington State University проєкт «Глобальний віртуальний клас», координаторами якого є завідувачка кафедри управління ім. Олега Балацького СумДУ Ганна Швіндіна та професор Діпра Джха зі Сполучених Штатів Америки.

Про деталі проєкту та додатковий відбір студентів ЗВО та фахових коледжів Сумщини на брифінгу розповіли Ганна Швіндіна та Микита Ковалевський.

Голова Студентської ради при Сумській облдержадміністрації Микита Ковалевський повідомив, що студенти та викладачі з шести країн світу вже погодили свою участь у проєкті і наразі ініційовано додатковий набір студентів з інших закладів освіти Сумщини.

СумДУ надає можливість як здобувачам освіти рівня «Бакалавр» долучитися до унікальної програми віртуальної мобільності з університетом США, так і вперше в історії проєкту, запрошує студентів не тільки ЗВО, але й фахових коледжів Сумської області приєднатися до них.

Для цього достатньо заповнити Google-форму англійською мовою http://bit.ly/3tn9W9N та пройти відбір до 10 лютого. Кількість місць обмежена. Важливими є мотивація студента та знання англійської, достатній для спілкування з носіями мови.

Тема занять – «Міжнародні відносини та глобальне лідерство». Лекторами проєкту будуть Тетяна Майборода, Ганна Швіндіна, Юлія Опанасюк від СумДУ, а також відомі експерти з Великої Британії, Китаю, Туреччини, США, України та Індії.

Випускники програми отримають сертифікати Вашингтонського університету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]