Дата публікації:
08 червня 2021
Кількість переглядів:
4666
Поділитися:

У дитячому оздоровчому таборі «Універ» Сумського державного університету наразі йде активна підготовка до відкриття дитячого оздоровчого сезону: тривають ремонтні роботи, проводиться благоустрій території, комплектується штат педагогічного колективу.

«Цього року зробили два навіси, вкрили їх металочерепицею для того, щоб дітки в затишному місці відпочивали й проводили свої загонові роботи. Відремонтовані житлові приміщення, провели благоустрій території, підсадили квітів, кущів. Відкрили новий корпус на 25 осіб. Обладнали новими меблями житлові кімнати», - розповів директор оздоровчого центру «Універ» Сергій Ніколенко.

Цього літа в таборі плануються три зміни.

«Дві зміни будуть оздоровчі по 21 дню і одна зміна тематично-відпочинкова – 14 днів. Усього плануємо оздоровити понад 500 дітей», - повідомила директорка дитячого оздоровчого табору «Універ» Яна Кривич.

Серед дітей, які будуть відпочивати у таборі, зокрема, діти та внуки співробітників університету. Частину вартості путівки для них компенсуватиме профспілка закладу. Також цього літа в таборі планується оздоровити 250 діток пільгових категорій, у тому числі, з сімей учасників АТО/ООС.

Яна Кривич наголосила, що організація діяльності та оздоровчі заходи у таборі будуть проводитись відповідно до постанов та рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих оздоровчих закладах в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19.

Варто зазначити, що Сумський державний університет – соціально-орієнтований заклад вищої освіти, тому послугами дитячого оздоровчого табору «Універ» щорічно користуються діти мешканців міста Суми та Сумської області. «Універ» виконує і профорієнтаційні функції, під час перебування в оздоровчому таборі для школярів організовуються ознайомчі екскурсії до університету, проводяться цікаві заходи і квести кафедрами університету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]