Дата публікації:
01 вересня 2021
Кількість переглядів:
1459
Поділитися:

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Сумського державного університету!

Від імені ректорату щиро вітаю вас з початком нового періоду освітнього життя.

Бажаю усім натхнення на шляху підкорення вершин знань, а також мудрості й порозуміння, наполегливості й терпіння. Вірю, що ваші здібності та праця допоможуть досягти нових успіхів заради власної мети й на благо рідного університету.

Особливі вітання – першокурсникам, які стали здобувачами вищої освіти в одному з провідних закладів вищої освіти України. Дякую за ваш вибір. Запевняю: відтепер перед вами відкривається безліч можливостей, адже у  СумДУ ви отримаєте високий рівень професійної підготовки, відмінну базу для наукових звершень, зможете розвивати свої творчі та спортивні таланти, будувати подальші життєві перспективи!

Наш університет активно розвивається, підвищує позиції у міжнародних освітніх рейтингах, розширює горизонти міжнародного співробітництва.

Слова щирої вдячності висловлюю людям, які присвятили своє життя освітянській справі, сіячам розумного, доброго і вічного, фахівцям, які примножують здобутки Сумського державного університету, роблять внесок у розвиток української освіти і науки.

Дорогі колеги, вірю, що разом ми зможемо реалізувати намічені плани та проєкти. Бажаю вам добра, творчої енергії, взаєморозуміння, взаємоповаги та взаємопідтримки. Хай кожен ваш день буде сповнений теплом подяки за ефективну працю.

 

Зі святом!

З повагою,

ректор СумДУ Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]