Дата публікації:
08 вересня 2021
Кількість переглядів:
1703
Поділитися:

З 5 до 11 вересня Сумський державний університет проводить щорічну міжнародну конференцію 2021 IEEE 11th International Conference «Nanomaterials: Applications & Properties» (IEEE NAP – 2021), в Одесі.

Цього року захід проходить вже в одинадцяте. За попередні десять років конференцію відвідали понад 2000 учасників із 40 країн світу. Цьогоріч вона проводиться в змішаному форматі та зібрала близько 200 учасників офлайн та близько 100 – онлайн. Особливостями конференції стали «Круглий стіл» для молодих вчених, нетворкінг-івент «Жінки в науці», насичена соціокультурна програма. Вагомим аспектом нинішньої конференції є численна участь всесвітньовідомих науковців, зокрема, Юрія Гогоці – доктора технічних наук, професора, директора Інституту наноматеріалів Університету Дрекселя (м. Філадельфія, США), який наприкінці травня цього року відвідав Сумський державний університет. Науковець на конференції в Одесі відзначив, що пишається званням «Почесний доктор Сумського державного університету» і задоволений співпрацею з науковцями нашого закладу.

Організаторами конференції «Nanomaterials: Applications & Properties» є факультет електроніки та інформаційних технологій СумДУ спільно з партерами з IEEE Magnetics Society, Chicago Chapter (MAG), USA та Silesian University of Technology, Poland. Цього року активно долучились до її проведення представники Медичного інституту і факультету технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ.

Привітав цьогорічних учасників перший проректор Сумського державного університету Сергій ЛЄОНОВ. Він акцентував увагу на досягненнях університету в міжнародних рейтингах, зазначивши, що вагомим критерієм представлення в них є потужний розвиток наукової діяльності, публікаційна активність науковців.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]