Дата публікації:
17 листопада 2021
Кількість переглядів:
2261
Поділитися:

Щиро вітаю багаточисельну інтернаціональну студентську спільноту Сумського державного університету!

Міжнародний день студентів – це свято молодості, жаги до життя, прагнення великих звершень. Воно об’єднує здобувачів освіти з різних куточків нашої планети. Адже студентство в усі часи і в усіх країнах було прогресивною силою, здатною впливати на суспільно-політичне життя держав, змінювати хід світової історії. Приємно, що студенти СумДУ завжди перебувають в авангарді молоді України, є активними творцями майбутнього нашої держави, суспільно-політичних та економічних перетворень, демократичних процесів, палкими патріотами.

Студентський вік – особливий період розвитку особистості, час, коли відбувається формування світогляду, життєвих цінностей, переконань та ідеалів, професійне становлення. Це – відчайдушна пора найсміливіших експериментів, нових знань, знайомств, цікавих проєктів, випробування дружби, романтичних почуттів. Переконаний, що кожен, хто був студентом, згадує ці роки, ці перші серйозні кроки дорослості, з радістю і ностальгією.

Щиро вітаю вас, молодих, ініціативних, енергійних, сповнених ідей та помислів, з Міжнародним днем студентів! Хай студентські роки будуть для вас успішними сходинками до вершин знань й самоствердження!

 

З повагою, Василь КАРПУША

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]