Дата публікації:
26 листопада 2021
Кількість переглядів:
2523
Поділитися:

У Сумському державному університеті стартувала серія просвітницьких подкастів у рамках проєкту Higher education in Ukraine.

Кожен випуск присвячений окремому напрямку діяльності університету: організації освітнього процесу, особливостям навчання за різними спеціальностями, співпраці з міжнародними партнерами тощо.

Героями подкасту є викладачі, науковці, студенти СумДУ.  Вони розповідають про актуальні напрямки наукових досліджень, інноваційні технологічні рішення, міжнародні грантові програми та цікаві освітні проєкти. Запрошені гості плідно співпрацюють з закордонними виданнями та університетами і надають поради молодим науковцям і студентам, які лишень розпочинають свій шлях.

У перших випусках проєкту слухачі можуть дізнатися, які спеціальності в СумДУ є найбільш популярними, чому українська медична освіта так приваблює іноземних абітурієнтів та які можливості академічної мобільності відкриті для студентів, про замовлення від української промисловості, що виконуються на базі університету, та в яких технологіях України зацікавлені Франція і Південна Корея, про стажування в одному з провідних університетів Італії, як потрапити до програми академічної мобільності тощо.

Прослухати випуски подкасту Higher education in Ukraine можна на платформі Soundcloud за посиланням:

https://soundcloud.com/sumdu_edu_ua
https://soundcloud.com/sumdu_ua

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]