Дата публікації:
11 січня 2022
Кількість переглядів:
2658
Поділитися:

Традиційно щороку в Сумському державному університеті проводяться звіти посадових осіб загальноуніверситетських служб та збори колективів інститутів і факультетів за підсумками роботи упродовж року.

Звітування, яке розпочалося наприкінці минулого року і проходитиме упродовж січня нинішнього, охоплює усі напрямки діяльності університету. 

У нарадах беруть участь ректор Василь КАРПУША, голова вченої ради Анатолій ВАСИЛЬЄВ, проректори, керівники загальноуніверситетських служб, інститутів та факультетів, представники профспілок, органів студентського самоврядування.

Як наголосив ректор, звітування адміністративного менеджменту СумДУ має на меті проведення детального аналізу виконаної роботи, визначення прогалин та пошук шляхів їх оптимального вирішення, а також покликане спонукати працівників усіх служб до нових раціональних думок і нових креативних ідей та планів.

Завершиться звітна кампанія підсумковою конференцію трудового колективу університету, на якій будуть проаналізовані результати діяльності СумДУ у 2021 році та визначені пріоритетні завдання на 2022 рік.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]