Дата публікації:
28 лютого 2022
Кількість переглядів:
1797
Поділитися:

У форматі засідання Ради земляцтв іноземних студентів відбулась зустріч ректора Сумського державного університету Василя КАРПУШІ з головами земляцтв, які є авторитетними представниками студентської спільноти своїх країн.

Зважаючи на небезпечну ситуацію, спричинену російською агресією,  захід відбувся у гібридному режимі (онлайн/офлайн) в укритті університету.

Під час зустрічі з головами земляцтв обговорювались питання організації безпечного перебування іноземців під час воєнного стану, забезпечення продуктами харчування і товарами першої необхідності, узгодженої координації та комунікації між студентами і адміністрацією університету. Голови земляцтв отримали вичерпні відповіді на всі питання.

Ректор зазначив, що наразі безпека іноземних студентів є для університету головним пріоритетом і наголосив на тому, що всі вони мають дотримуватись правил комендантської години, не залишати гуртожитки без нагальної потреби, виконувати інструкції та вказівки співробітників СумДУ.

Своєю чергою університет забезпечує студентів продуктами харчування і товарами першої необхідності, гуртожитки університету мають бехзпечні та облаштовані укриття для розміщення у разі нанесення бомбових ударів.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]