Дата публікації:
07 квітня 2022
Кількість переглядів:
1785
Поділитися:

Напередодні війни у коворкінг-центрі Сумського державного університету був проведений інтенсив із навчання мобільній фотографії. Організатори – колектив медіа-агенції «Studio 16х9» Медіа-центру СумДУ та студентське самоврядування університету.

Учасники заходу отримали теоретичні знання з основ мобільної фотографії, а також відпрацювали отримані навички у фотостудії з професійним студійним світлом. Фотограф та спікер Богдан КРАСУЛЯ поділився власними лайфхаками щодо роботи з мобільними пристроями для фотозйомки.

Завершальна частина фотошколи – неформальне спілкування та кава зі смаколиками. Під час цього фінального обговорення студенти мали можливість отримати фото-ревю своїх робіт, поділитися враженнями від навчання та планами на майбутні творчі досягнення.

Фотографія – це мить, яку кожен прагне спіймати та зберегти не тільки у галереї смартфону, а й у своїх спогадах. Ми вдячні всім учасникам за активну участь у заході і сподіваємось розділити ще більше творчих моментів одразу після нашої перемоги.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]