Дата публікації:
23 травня 2022
Кількість переглядів:
1800
Поділитися:

Конкурс цього року проводився вдруге, а його результати були оголошені до Дня науки, що відзначається в Україні третьої суботи травня.

Переможцями другого конкурсу стали 4 молодих вчених зі ступенем кандидатів наук. Серед докторів наук цього року кращих не визначали.

Конкурс проводився окремо за номінаціями, що відповідають науковим напрямам, за якими здійснювалась Державна атестація ЗВО у частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності.

Переможці серед кандидатів наук у номінаціях:

«Суспільні науки» – Валерія МИРГОРОД-КАРПОВА, старша викладачка кафедри адміністративного, господарського права та фінансово-економічної безпеки;

«Технічні науки» – Ілля ДЯГОВЧЕНКО, доцент кафедри електроенергетики;

«Математичні науки та природничі науки» – Юрій ШАБЕЛЬНИК, старший викладач кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики;   

«Біологія та охорона здоров’я» – Микола ЛИНДІН, доцент кафедри патологічної анатомії.

Мета конкурсу – стимулювання молодих вчених, які обіймають штатні посади наукових і науково-педагогічних працівників в Сумському державному університеті, до активної наукової діяльності, а також отримвання ними високої якості результатів наукових досліджень і розробок, досягнення високих показників з їх оприлюднення та впровадження.

СумДУ вітає переможців конкурсу, бажає представникам молодої інтелектуальної еліти успішної реалізації нових наукових проєктів!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]