Дата публікації:
05 липня 2022
Кількість переглядів:
2382
Поділитися:

5 липня на офіційному You Tube-каналі Сумського державного університету відбулася трансляція Онлайн-дня відкритих дверей.

Під час заходу абітурієнтам презентували мапу з найважливішими кроками вступника й датами їх реалізації, надали корисні посилання для отримання необхідної інформації про університет. Також організатори представили відеопроєкт «Трушно про мою спеціальність у СумДУ», що наразі транслюється на офіційних університетських сторінках у соціальних мережах. Проєкт створений у формі інтерв’ю зі студентами різних спеціальностей різних факультетів та інститутів СумДУ, які чесно, відверто і невимушено розповідають про  нюанси навчання: чому обрали наш університет, чи складно їм вчитись, які є плюси та мінуси, ким можна працювати після закінчення університету.

Директор департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи Юрій МЕРЗЛЯКОВ повідомив учасникам заходу про те, що в університеті працюють два консультаційні центри з питань вступу, крім того, фахівці центрів перебувають на зв’язку в усіх соціальних мережах. Тож, вступникам завжди є куди звернутися зі своїм запитанням.  

«У 2022 році дуже важливо вступати саме до українських університетів, адже ви – майбутнє України, і саме вам відбудовувати нашу державу! А Сумський державний університет вас приємно здивує, адже це унікальне поєднання інноваційності та молодості в сучасній системі освіти», – підкреслив Юрій МЕРЗЛЯКОВ.

Про інститути та факультети університету глядачам заходу розповіла команда амбасадорів СумДУ. Вони акцентували увагу на здобутках кожного з них, представили спеціальності, ознайомили з можливостями працевлаштування.  

Усі, хто доєднався до Онлайн-дня відкритих дверей у СумДУ, мали нагоду побачити корпуси і гуртожитки університету, ознайомитися з технічними можливостями, зазирнути за лаштунки студентського життя.

Сумський державний університет чекає на абітурієнтів і впевнений у гідному і яскравому поповненні своєї студентської родини!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]