Дата публікації:
18 серпня 2022
Кількість переглядів:
2086
Поділитися:

У Сумському державному університеті успішно продовжується вступна кампанія. Кількість поданих заяв уже наближається до минулорічних показників, але абітурієнти ще встигають обрати спеціальність і подати документи до провідного ЗВО, в тому числі й на місця, що фінансуються за кошти державного бюджету. Про це розповів ректор СумДУ Василь КАРПУША в сюжеті телеканалу СТС.

Найбільш популярними, як і раніше, є спеціальності, пов'язані  з інформаційними технологіями, а також медицина, філологія, активно подаються заяви й на інші спеціальності університету, серед яких і нові, набір на які проводиться вперше.

Приємна новина чекає на вступників до магістратури – кількість бюджетних місць у порівнянні з минулим роком збільшилася на 10 відсотків. Обсяг держзамовлення  для аспірантури складає 99 місць. Тож випускники бакалаврату мають чудову нагоду продовжити свої освітні і наукові пошуки разом із СумДУ.

Ректор підкреслив, що очікування від вступної кампанії – доволі високі, значно кращі, ніж були навесні. Колектив СумДУ працює для того, щоб створити максимально комфортні умови для вступу й подальшого навчання молоді. Тож, озброєні освітою, наближаємо перемогу!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]