Дата публікації:
01 вересня 2022
Кількість переглядів:
3027
Поділитися:

Шановні здобувачі освіти, викладачі та співробітники!

Щиро вітаю нашу багаточисельну університетську родину з початком нового навчального року та Днем знань.

Людина вчиться все життя, але фахові знання, здобуті у студентські роки, - це той скарб, що є запорукою ефективної професійної діяльності та успішної кар’єри.

Цього року, зважаючи на подовженість вступної кампанії, навчання для різних курсів розпочнеться в нашому університеті неодночасно. Та, головне, що СумДУ живе, і в цих складних умовах воєнного стану розвивається, нарощує досягнення в різних напрямках діяльності. Насамперед, приємно відзначити попередні результати вступу – збільшення на третину в порівнянні з минулим роком обсягу рекомендацій на місця державного замовлення. Віримо, що студентська родина СумДУ отримає гідне поповнення. Дякую майбутнім першокурсникам за їх вибір. Запевняю: наш університет відкриє для вас безліч перспектив. Тут, у СумДУ, ви отримаєте високий рівень знань, прекрасну базу для наукових пошуків, розвитку творчих і спортивних здібностей, можливості міжнародних активностей.

З особливим теплом в День знань хочу подякувати нашим вельмишановним науково-педагогічним працівникам за бездоганну роботу на освітньому фронті, за інтелектуальне озброєння молодого покоління.

Дорогі колеги, бажаю усім нам успішного нового навчального року, вагомих результатів нашої праці на користь рідного університету та України!

Озброєні знаннями, ми – непереможні!

З повагою

ректор СумДУ Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]