Дата публікації:
20 вересня 2022
Кількість переглядів:
1449
Аудіоверсія:
Поділитися:

З цієї нагоди 20 вересня в Сумському державному університеті відбулась онлайн-конференція «Студентський спорт як засіб сталого розвитку суспільства». Організаторами виступили СумДУ та Сумський відокремлений підрозділ Спортивної студентської спілки України.

Про розвиток студентського спорту в СумДУ, спортивні об’єкти, заходи, в яких беруть участь спортсмени нашого університету, а також навчальні можливості, пов’язані зі спортом, учасникам конференції розповів проректор Олександр БРІЖАТИЙ.

Він підкреслив, що на базі університету працюють понад 40 спортивних об’єктів, студенти СумДУ є постійними учасниками всеукраїнських та міжнародних турнірів, чемпіонатів, Олімпійських ігор.

Розвиток спортивного руху в Україні став темою доповіді доцента кафедри фізичного виховання і спорту Наталії ДОЛГОВОЇ. Доповідь на тему «Вплив студентського спорту на сталий розвиток суспільства» зробив завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Володимир СЕРГІЄНКО.

Довідково: Міжнародний день студентського спорту відзначається щороку 20 вересня. Свято започатковане Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]