Дата публікації:
11 жовтня 2022
Кількість переглядів:
1434
Аудіоверсія:
Поділитися:

На вебінарі, що відбувся 7 жовтня, представники Сумського державного університету ознайомили німецьких колег з можливостями системи електронного навчання.

Попередньо, під  час  участі у програмі академічної мобільності на факультеті бізнес-інформатики і математики Університету Маннгайма, завідувач кафедри кібербезпеки Володимир ЛЮБЧАК і доцент кафедри математичного  аналізу і методів оптимізації Наталія МАРТИНОВА представили німецьким колегам інноваційні технології СумДУ, які викликали інтерес у німецьких фахівців. Тож, на їх прохання, було організовано вебінар.

Директор організаціно-методичного центру технологій електронного навчання Юрій ЗУБАНЬ виступив з презентацією на тему: «Імерсивне навчання в СумДУ. Кейси віртуальної і доповненої реальності (VR/AR)». Під час виступу він окреслив такі питання:

  • концепція, мета та технологічні рішення ОМЦТЕН;
  • досвід розробки симуляторів VR, мобільних симуляторів, додатків AR для ефективного навчання;
  • основні педагогічні підходи до розробки імерсивних навчальних рішень.

Вебінар організовано за сучасними технологічними рішеннями, з трансляцією відео в «живому» режимі з лабораторії  Ulab (https://ulab.sumdu.edu.ua).

Під час обговорення презентації колеги з Університету Маннгайма висловили своє захоплення від інноваційних розробок та зацікавленість у налагоджені співробітництва з Сумським державним університетом.

До відома. Університет Маннгайма займає 146 позицію за результатами рейтингу ТНЕ 2022. Шанхайський рейтинг 2022 р. підтвердив найкращу позицію Університету Маннгайма в Німеччині у сферах бізнес адміністрування, економіки та соціальних наук. https://www.uni-mannheim.de/

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]