Дата публікації:
17 листопада 2022
Кількість переглядів:
1062
Аудіоверсія:
Поділитися:

Провідна світова платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки Labster надала свою наукову навчальну платформу всім університетам, коледжам, а також школам та іншим навчальним закладам України.

Сумський державний університет став першим українським закладом, який почав використовувати інтерактивні курси на платформі Labster.

Загалом підтримка Labster дозволить понад 4,5 мільйонам студентів в Україні долучитися до захоплюючих інтерактивних наукових онлайн-програм та використовувати віртуальні симуляції Labster протягом цілого року. Викладачі можуть легко обрати з понад 300 симуляцій віртуальних лабораторій, доступних на платформі Labster, й інтегрувати їх у свої існуючі навчальні курси, щоб забезпечити ефективне навчання.

«Для нас велика честь надавати повну підтримку українським викладачам і студентам, які продовжують навчання, незважаючи на складні обставини, в яких вони живуть. Надання доступу до нашої високоякісної платформи інтерактивного наукового навчання в Україні узгоджується з баченням Labster щодо розширення можливостей наступного покоління вчених змінювати світ», – зазначив співзасновник і генеральний директор Labster Майкл Бодекер Дженсен.

Детальніше – за посиланням: https://www.labster.com/ukraine-signup-press-announcement/

 

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]