Дата публікації:
16 грудня 2022
Кількість переглядів:
2243
Аудіоверсія:
Поділитися:

Журі конкурсу-огляду художньої самодіяльності серед першокурсників «Золотий інтеграл» визначило переможця. Ним став факультет електроніки та інформаційних технологій.

Вибір дався суддівській комісії непросто, адже всі учасники цьогорічного конкурсу-огляду продемонстрували високий рівень таланту, підготовки й жаги до перемоги. Тож, окрім переможця самого конкурсу, визначилися й  переможці в 20-ти різних номінаціях.

Першокурсники факультету технічних систем і енергоефективних технологій були визнані кращими у номінаціях «Естрадний танок» та «Хореографія. Народний танок. Соло».

Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту отримав перемоги в номінаціях: «Сучасний танок. Ансамбль», «Вокал. Естрадна пісня. Ансамбль».

Навчально-науковий інститут права, який виступав у другий конкурсний день із темою «Не інтеграл», здобув першість в номінаціях: «Хореографія. Ансамбль», «Вокал. Малі форми». «Художнє читання. Монолог» та «Пантоміма».

Іще один конкурсант другого дня – факультет іноземної філології та соціальних комунікацій – представив на розсуд глядачів «Чортячі байки» та зібрав перемоги в номінаціях: «Хореографія. Сучасна стилізація». «Вокал. Академічний спів. Соло», «Художнє читання. Авторське», «Сценічна постановка», «Конферанс», «СТЕМ» та «Режисура».

А також переможець цьогорічного «Інтегралу», факультет електроніки та інформаційних технологій, був високо оцінений журі в номінаціях «Сучасний танок. Малі форми», «Вокально-інструментальний ансамбль», «Вокал. Авторська пісня». «Гра на музичному інструменті. Ансамбль», «Фінальний номер».

Сумський державний університет вітає переможців та всіх учасників «Золотого інтегралу – 2022»! Успіхів вам та натхнення!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]