Дата публікації:
11 січня 2023
Кількість переглядів:
739
Аудіоверсія:
Поділитися:

За підтримки та сприяння польської компанії «ATDI Sp. z o. o.» (Варшава), котра є представником французької компанії-розробника інноваційного програмного забезпечення ATDI, укладено угоду на використання навчальної версії програмного забезпечення HTZ Comunications в Сумському державному університеті.

Згідно з підписаною угодою, ПЗ HTZ Comunications буде доступне в якості донату протягом 2023 року і використовуватиметься в освітньому процесі для підготовки студентів спеціальності «Телекомунікації та радіотехніка» на якісно новому фаховому рівні. Сучасне програмне забезпечення вже встановлене у комп’ютерному класі кафедри електроніки і комп’ютерної техніки.

До відома. HTZ Comunications компанії ATDI (https://atdi.com/) – спеціалізоване програмне забезпечення, що пропонує розширені можливості планування та оптимізації бездротових мереж практично для кожної технології від декількох кГц до 1 ТГц. Це інтегроване рішення дозволяє будувати телекомунікаційні мережі для багатьох галузей промисловості, а також для військових операцій. Протягом більш як трьох десятиліть його обирають критично важливі оператори зв’язку та телекомунікаційні компанії, забезпечуючи високу якість послуг для користувачів.

Компанія ATDI підтримує чітку позицію не розповсюдження сучасних технологій до країни-агресора, у той же час допомагає та підтримує ЗСУ.

Сумський державний університет висловлює щиру вдячність польським та французьким партнерам за дієву підтримку у важкі для нашої країни часи.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]