Дата публікації:
28 лютого 2023
Кількість переглядів:
499
Аудіоверсія:
Поділитися:

Сумський державний університет разом із Університетом прикладних наук міста Мюнстер (Німеччина) координують проєкт «Мультиплікаційні тренінги для адміністраторів вищої освіти в Україні «THEA Ukraine X/Cohort II» за підтримки Німецької служби академічних обмінів DAAD.

Метою проєкту є поширення кращих практик управління університетами, передусім за напрямами інтернаціоналізації та забезпечення якості вищої освіти з урахуванням поточних глобальних викликів.

Нещодавно відбулася стартова зустріч для другої когорти учасників, відібраних із низки українських університетів. Учасники у співпраці один із одним реалізовуватимуть мікро-проєкти з обраної галузі у власних закладах. Німецькі партнери також будуть ділитися своїми напрацюваннями та здійснюватимуть загальну координацію спільно з СумДУ.

За словами співкоординатора проєкту від СумДУ, начальника управління міжнародного співробітництва Костянтина КИРИЧЕНКА, подібні ініціативи є одним із найбільш ефективних інструментів для горизонтальної співпраці між університетами України. Вони створюють додаткову платформу для обміну кращими практиками та згуртованої роботи колег із пошуку рішень для подолання спільних викликів, сприяють подальшій інтеграції системи вищої освіти України у європейський та світовий освітянський простір.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]