Дата публікації:
01 березня 2023
Кількість переглядів:
565
Аудіоверсія:
Поділитися:

Сумський державний університет отримав лист від ректора Університету міста Ліверпуль (Велика Британія) зі словами підтримки у зв’язку з річницею повномасштабного російського вторгнення, а також плануванням розширення подальшої співпраці.

«Присутність України в нашому місті з кожним днем стає все помітнішою. Від імені всіх я кажу, що ми дуже пишаємося бути вашими партнерами. Сподіваємося, що наша співпраця та культурний обмін продовжуватимуться», – зазначив у листі ректор Університету міста Ліверпуль Тім Джонс.

Сумський державний університет одним із перших доєднався до процесу відбору учасників «Ініціативи Єднання», успішним результатом якого стало отримання в якості університету-побратима визнаного в світі вишу – Університету міста Ліверпуль (Велика Британія).

Співробітництво у форматі «університети-побратими» виявилось унікальною і найбільш ефективною моделлю для подолання тих викликів, які постали перед університетами України під час воєнного стану. Співпраця в рамках «Ініціативи Єднання» продовжується за різними напрямами і в 2023 році.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]