Дата публікації:
10 квітня 2023
Кількість переглядів:
527
Аудіоверсія:
Поділитися:

Сумський державний університет став членом Європейської мережі академічної доброчесності (European Network for Academic Integrity, ENAI). Відповідне клопотання було задоволене Правлінням ENAI.

СумДУ першим серед закладів вищої освіти України увійшов до найбільшої мережі академічної доброчесності в Європі, членство в якій підтверджує визнання ефективності університетської системи забезпечення академічної доброчесності та інноваційних методів промоції її принципів серед здобувачів освіти і співробітників університету.

ENAI у своєму складі має декілька робочих груп, до роботи в одній з них – Educational Materials on Academic Integrity  – долучився керівник Групи сприяння академічній доброчесності СумДУ Артем АРТЮХОВ.

Європейська мережа академічної доброчесності – це асоціація, що об’єднує освітні організації, національні агентства із забезпечення якості вищої освіти, заклади освіти та агентів змін, зацікавлених у підтримці та просуванні академічної доброчесності в освітньому і науковому середовищах.

СумДУ радий приєднатись до команди ENAI для обміну досвідом у сприянні дотриманню стандартів академічної доброчесності.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]