Дата публікації:
02 травня 2023
Кількість переглядів:
600
Аудіоверсія:
Поділитися:

З 23 по 29 квітня в палаці Дембіна в м. Познань (Польща) відбулася Міжнародна літня школа «Project acquisition and management», яку проводив для 26 партнерських ЗВО Університет імені Адама Міцкевича.

Від Сумського державного університету до школи долучилася заступниця директора Навчально-наукового інституту права з міжнародних відносин Вікторія ПАНКРАТОВА.

Проєкт літніх шкіл фінансується Національною Агенцією Академічних Обмінів NAWA (Narodowa Agencja Wymiany Akademickiej) і є формою демонстрації досвіду Університету імені Адама Міцкевича у сфері написання та реалізації грантових проєктів.

Програма літньої школи складалась з лекцій та тренінгів від Центру підтримки проєктів Університету. Лектори ділилися цінним досвідом з різним питань, пов’язаних з грантовою діяльністю. Зокрема, увага слухачів акцентувалась на методиці написання «вдалої» грантової заявки, на можливостях участі університетів України в проєктах Horizon Europe та схемах фінансування цих проєктів тощо. Фінальною активністю для учасників школи стали воркшопи, побудовані на командній роботі над проєктом, що включала визначення проблеми, мети та ресурсів для його реалізації і очікуваних результатів.

Щиро дякуємо організаторам школи і лекторам за інформативні та актуальні заходи.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]