Дата публікації:
29 травня 2023
Кількість переглядів:
386
Поділитися:

Сумський державний університет є учасником проєкту «Вища освіта України», метою якого є реконструкція навчальних об’єктів в Україні для підвищення їх енергоефективності. 26 травня в СумДУ відбулись попередні ринкові консультації у рамках виконання програми.

Як зазначив проректор з науково-педагогічної роботи та фінансово-економічної діяльності Володимир КАСЬЯНЕНКО, реалізація проєкту здійснюється в чотири етапи. У ході зустрічі з представниками компаній –  учасниками ринку було обговорено нагальні питання реалізації першого етапу проєкту: проведення закупівлі робіт з проєктування, тобто розробки проєктно-кошторисної документації.

У рамках проєкту передбачається провести капітальний ремонт та термомодернізацію 7 споруд – навчальних корпусів і гуртожитків.

«Ми зацікавлені в успішній реалізації проєкту комплексного енергоефективного оновлення будівель, що передбачає створення максимально комфортних умов для учасників освітнього процесу, тож зі свого боку готові сприяти тому, щоб роботи просувалися якнайшвидше», – наголосив Володимир КАСЬЯНЕНКО.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]