Дата публікації:
09 червня 2023
Кількість переглядів:
410
Поділитися:

Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Лиманські зорі» відбувся у дистанційному форматі за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Свої творчі доробки у хореографічному і театральному жанрах на розсуд професійного журі представили мистецькі колективи Сумського державного університету. Результати конкурсу стали підтвердженням високого рівня виконавської майстерності наших талановитих студентів.

У номінації «Хореографічне мистецтво» 1 місце вибороли: танцювальна студія «S&P» (композиція «Слава Україні! Слава нації!» та «The call of the soul»); танцювальний колектив «JAM» (танець «Душа народу»); театр танцю «Феєрія» (композиції «Майже весна» та «Лемківські забавки»); ансамбль бального танцю «Силует» (композиція «Блюз»).

У номінації «Театральне мистецтво» учасники театру «Кураж» за виставу «Мить перед стрибком у прірву» та поетичну композицію «Незламна Україна» отримали 1 місце, а за сольне виконання твору «І буде мир на Україні» студент факультету ЕлІТ Владислав Талах виборов 2 місце.

Також колективи отримали спеціальні дипломи «Краще хореографічне виконання», «Віртуози хореографії», «Яскраві таланти», а керівники колективів – Людмила КРАМІНСЬКА, Юлія ЧУДАЄВА, Світлана БОНДАРЕНКО, Ольга ГАРАНІНА та Ірина НЕБИЛОВА – Подяки за високий професіоналізм і  сертифікати «Кращий керівник».

Вітаємо учасників мистецьких колективів з високими творчими досягненнями та крокуємо разом до нашої Перемоги!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]