Дата публікації:
12 червня 2023
Кількість переглядів:
687
Поділитися:

Журнал інженерних наук (Journal of Engineering Sciences), що видається Сумським державним університетом, успішно пройшов процедуру рецензування і увійшов до переліку видань, що індексуються базою даних Scopus.

Journal of Engineering Sciences (Ukraine) є англомовним рецензованим науковим виданням відкритого доступу, що видається два рази на рік та висвітлює актуальні питання сучасного високотехнологічного виробництва і розвитку новітніх технологій. Тематичні рубрики журналу висвітлюють питання механічної інженерії, технології машинобудування, верстатів та інструментів, матеріалознавства, динаміки і міцності, комп’ютерного інжинірингу, а також хімічної інженерії, процесів і апаратів хімічної промисловості, розвитку енергоефективних технологій та охорони навколишнього середовища.

Індексація Journal of Engineering Sciences БД Scopus свідчить про високий рівень видання та оприлюднених в ньому результатів наукових досліджень у галузі інженерії.

До редакційної колегії журналу входять 67 представників світової наукової спільноти з 46-ти установ 24-ох країн світу, у тому числі вчені зі світовим ім’ям і науковці, які мають h-індекс більше 20.

Щиро вітаємо редакційну колегію Journal of Engineering Sciences і всіх авторів з індексацією журналу БД Scopus.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]