Дата публікації:
01 вересня 2023
Кількість переглядів:
349
Поділитися:

Щиро вітаю нашу багаточисельну університетську родину з початком нового навчального року.

Особливі вітання першокурсникам, яким вдалося досягти почесного звання – студент Сумського державного університету. Дякую за ваш вибір. Віднині перед вами відкривається безліч можливостей, адже у СумДУ ви отримаєте високий рівень професійних знань та умінь, зможете розвивати свої творчі та спортивні здібності, розпочати будувати успішну кар’єру.

Вірю, що ви з вдячністю і теплом у серці будете згадувати наш університет, знайдете тут справжніх друзів і однодумців.

Усім здобувачам освіти бажаю цілеспрямованості та натхнення на шляху підкорення вершин знань. Вірю, що ваші здібності та праця, інноваційний світогляд, креативне мислення та високий патріотизм у цей надскладний для нашої країни час допоможуть досягти успіхів заради власної мети, на благо рідного університету та України.

Слова щирої вдячності висловлюю нашим вельмишановним науково-педагогічним працівникам за бездоганну роботу на освітньому фронті, за інтелектуальне озброєння молодого покоління.

Бажаю всім вам здоров’я – фізичного та ментального, творчої енергії, взаєморозуміння, взаємоповаги та взаємопідтримки. Сподіваємось, що це останній навчальний рік, який ми розпочинаємо в умовах воєнного стану. Віримо, що попереду в нас – переможний рік, переконані, що університет вистоїть і надалі буде ще більш успішним, адже озброєні знаннями, ми – непереможні!

 

З повагою

ректор СумДУ Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]