Дата публікації:
16 листопада 2023
Кількість переглядів:
339
Поділитися:

Шановні здобувачі освіти!

Щиро вітаю вас, цілеспрямованих, креативних, талановитих, сповнених свіжих мрій і надій, з Міжнародним днем студентів – святом, що для кожного з нас є важливою сходинкою до вершин знань й самореалізації!

Досягнення наших студентів у навчанні, науці, спорті, мистецтві, громадських справах примножують славу рідного університету вже протягом 75-років з часу його заснування. Здобувачі освіти СумДУ є активними учасниками важливих історичних подій, боротьби за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої країни. Пишаємось досягненнями й добрими справами кожного з вас, віримо у ваші сили, таланти й уміння, завжди підтримаємо й допоможемо в здійсненні ваших планів й ініціатив.

Щасливий багато років працювати серед молоді – розумних, енергійних, амбітних, бути дотичним до формування вас як фахівців, як активних громадян нашої країни. Нехай  у ваших серцях завжди буде місце для теплих студентських згадок про роки, проведені у стінах альма-матер. Приємно, що наші відомі випускники у своїх спогадах відзначають, що їхній шлях до успіху розпочинався саме зі студентської лави СумДУ. Тут вони здобули якісні знання та навички, тут формувалися їх цінності, погляди, прагнення, а ще – дивовижна спільнота однодумців, котрі стають друзями на все життя.

Бажаю вам, шановні здобувачі вищої освіти, стати справжніми професіоналами своєї справи, успішними людьми та гідними громадянами! Цінуйте ваші студентські роки, навчайтеся, розвивайтеся та любіть наш Сумський державний університет!

 

З повагою

ректор                                                                            Василь КАРПУША

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]