Дата публікації:
17 листопада 2023
Кількість переглядів:
881
Поділитися:

13-17 листопада у Краківській міській раді відбулася Міжнародна конференція НАТО «Наука заради миру та безпеки».

Тематика конференції охоплювала питання безпеки критичної інфраструктури, кібербезпеки, міжнародне співробітництво у сфері безпеки, інновації у сфері безпеки та проєкти, пов'язані з місцевою безпекою.

Університет як співорганізатор конференції представляли завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Юрій ПЕТРУШЕНКО, професори кафедри міжнародних економічних відносин Федір ЖУРАВКА та Юлія ГАЛИНСЬКА, а також керівник Центру досліджень регіональної безпеки Микола НАЗАРОВ.

У конференції взяли участь міський голова Кракова Яцек Майхровський, дослідники та експерти з Польщі, України та Великої Британії. Серед спікерів – експерти, які працюють у сфері безпеки, зокрема генерали та полковники польської та української армії, представники органів місцевого самоврядування в Польщі та Україні, викладачі університетів Польщі, України та Великої Британії, представники дипломатичного корпусу, представники НАТО, представники органів державного управління та виконавчої влади.

Головними організаторами конференції є фундація «Ігнатіанум», Сумський державний університет та Асоціації польських міст.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]