×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/news/2023/2023-12-30/1
Дата публікації:
30 грудня 2023
Кількість переглядів:
473
Поділитися:

28 грудня іноземні здобувачі освіти першого курсу навчального-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту і підготовчого відділення Департаменту міжнародної освіти відвідали університетську бібліотеку.

Студенти, які приїхали на навчання до Сумського державного університету з Туркменістану, ознайомилися з можливостями інформаційно-бібліотечної системи, оформили читацькі квитки для подальшого користування її послугами.

Співробітники відділу обслуговування та зберігання фондів розповіли іноземній молоді про електронні ресурси бібліотеки, видали навчальну літературу для вивчення української мови як іноземної.

Завідувачка підготовчого відділення Департаменту міжнародної освіти Інна ЛЕВЕНОК, яка супроводжувала іноземних студентів, зазначила про необхідність адаптації іноземного контингенту до освітнього середовища, наголосила, що ознайомлення з електронними ресурсами бібліотеки розширює можливості для навчання іноземних студентів.

«Нам сподобалася бібліотека. Красиво, затишно. Великий вибір навчальної літератури. Дуже гарне обслуговування. Швидко змогли отримати підручники», – поділились враженнями іноземні студенти.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]