Дата публікації:
19 січня 2024
Кількість переглядів:
3266
Поділитися:

У Сумському державному університеті розпочався цикл лекцій професора Державного університету Боулінг-Грін (Огайо, США) Білла ФОРШЕ, організованих кафедрою психології, політології та соціокультурних технологій.

Заняття за тематикою «Теорія і практика природної та експериментальної системної терапії» розраховані для студентів, які здобувають спеціальність на факультеті іноземної філології та соціальних комунікацій з психології, соціальної роботи, середньої освіти та перекладу.

Міждисциплінарний курс, який проводить професор із США, спрямований на розвиток компетентностей студентів управління екзистенційною тривогою, міжособистісного спілкування та самодиференціації. Під час занять наголошується на важливих стратегіях управління тривогою в контексті культурної антропології, соціальної психології та психології розвитку, філософії та системної терапії для багатьох поколінь.

Перші лекції в межах курсу, що упродовж п’яти днів відбуваються в аудиторному форматі, проходять в середовищі конструктивізму, професійних дискусій та численних питань від здобувачів освіти щодо практичного досвіду професора Білла ФОРШЕ в сфері практичної психології. Далі передбачений онлайн-режим занять. Загалом курс триватиме до кінця квітня.

 

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]