Дата публікації:
05 лютого 2024
Кількість переглядів:
594
Поділитися:

Завершилась п’ятиденна школа для викладачів від Альянсу українських університетів AUU Global Synergy, присвячена проєктам COIL (Collaborative Online International Learning).

Участь в програмі професійного розвитку з інтернаціоналізації вищої освіти взяли 34 представники з 6 університетів Альянсу. 11 тренерів-практиків COIL з усього світу, які є справжніми фахівцями та ідейниками міжнародного онлайн-навчання, поділилися власним досвідом запуску та ведення проєктів COIL.

Значна частина активностей у межах навчання включала практичний компонент, завдяки чому можна було негайно застосувати набуті знання та навички. Сесії з тренерами-практиками охоплювали різну тематику: від управління проєктом СОIL, міжкультурного розуміння до широкого набору електронних інструментів для роботи в онлайн-форматі.

«Щиро дякуємо Альянсу за надзвичайно інформаційний захід, актуальну тематику та можливість обмінятися досвідом. Захід надихнув на нові ідеї та надав простір для їх подальшого практичного втілення. Особлива подяка Українському католицькому університету гостинність, доброзичливість, професійність», – зазначила Вікторія ПАНКРАТОВА, учасниця програми, старший викладач кафедри фундаментальної юриспруденції та конституційного права СумДУ.


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]