Дата публікації:
05 квітня 2012
Кількість переглядів:
742
Поділитися:

На факультеті електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету розпочато серію семінарів «Нанотехнології та їх застосування». Метою семінарів є створення наносвітогляду й об’єднання університетських лабораторій для вирішення різних нанотехнологічних проблем.

Учасниками першого семінару стали 20 співробітників факультету ЕлІТ і Медичного інституту. Вони заслухали доповіді доцента кафедри біофізики, біохімії, фармакології та біомолекулярної інженерії Ганни Корнющенко та доцента кафедри наноелектроніки Юлії Космінської. Представлені роботи побудовані на результатах нещодавнього наукового стажування в кращих університетах Німеччини.

Координатором семінару став професор кафедри наноелектроніки В’ячеслав Перекрестов, до якого за довідками можна звертатися на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. На слуханнях і надалі планується висвітлювати сучасні досягнення в галузі нанотехнологій і їх прикладні аспекти. До роботи запрошуються всі небайдужі до розвитку дослідницької співпраці та нанотехнологічного наукового напрямку в нашій країні.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

               

  • «Нанотехнологічні» семінари у СумДУ
  • «Нанотехнологічні» семінари у СумДУ
  • «Нанотехнологічні» семінари у СумДУ

   

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]