Дата публікації:
01 червня 2012
Кількість переглядів:
1528
Поділитися:

Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей та першої річниці Центру підтримки сім´ї «Студентський лелека», Сумський державний університет підготував програму загальноміського масштабу «Діти – нашого життя квіти». Розважальні заходи програми відбудуться в дитячому парку «Казка» 1 червня з 15.00 до 17.00.

Після відкриття Центру підтримки сім´ї «Студентський лелека», все частіше навколо та в самому університеті можна зустріти батьків з дітьми різного віку, навіть з немовлятами. Протягом року в СумДУ з´явились нові родинно-орієнтовані звичаї – сімейні спортивні заходи, виставки дитячої творчості, свята - Святого Миколая, з нагоди Дня батька, матері, захисту дітей. Усім бажаючим пропонується електронна розсилка «Вчимося бути сім´янинами та батьками».

Серед останніх проектів університету для наймолодших – «Дитячі п´ятниці». Уже два місяці поспіль Центр підтримки сім'ї  щоп'ятниці гостинно приймає групу малюків трьох та чотирьох років на творчих заняттях. Започаткована ініціатива спрямована на загальний розвиток та формування почуття життєвої компетентності у малечі, а для цього вони вчаться малювати, ліпити, створювати поробки власноруч та спілкуватись один з одним. Заняття проводяться спільно з волонтерами Центру, які щоразу пропонують нові та цікаві творчі завдання.

Центр підтримки сім´ї «Студентський лелека»,

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]