Дата публікації:
05 червня 2012
Кількість переглядів:
828
Поділитися:

У перший день літа в актовій залі СумДУ випускники-юристи зібралися для урочистого отримання дипломів про вищу освіту. У цьому році дипломи з відзнакою вручили 23 студентам.

Документ про вищу освіту отримали молодші спеціалісти, бакалаври та вперше (!) – спеціалісти юридичного факультету. Адже нещодавно випускова кафедра Адміністративного, господарського права та фінансово-економічної безпеки успішно пройшла акредитацію за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст». Також у цьому році вона отримала ліцензію на підготовку магістрів права та магістрів з інтелектуальної власності.

Декан юридичного факультету СумДУ Анатолій Куліш виступив із вітальними словами: «До мрії – випуску повноцінних юристів – ми йшли разом зі студентами, допомагаючи одне одному. Результат не змусив на себе чекати – сьогодні перед нами майбутня еліта юриспруденції».

Проректор з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності Олена Король висловила радість та задоволення: «Цьогорічний випуск – особливий. Адже сьогодні Сумський державний університет випускає у світ творити правову державу перших випускників із повною вищою юридичною освітою». Випускникам вона побажала удачі та невичерпної енергії аби й надалі прославляти рідну alma-mater. Кращим студентам Олена Король вручила почесні грамоти від ректорату.

Заступник декана юридичного факультету з виховної роботи та роботи в гуртожитках Катерина Янішевська нагородила когорту активістів, спортсменів дипломами та подячними листами.

Із поздоровленнями не забарилися й викладачі. Свої вітання вони  подарували у вигляді зворушливого відео. Випускники ж від щирого серця зачитали вірш-подяку усім викладачам та своїм батькам, які весь цей час були разом з ними, вчили справедливості, чесності та відданості своїй справі.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

               

   

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]