Дата публікації:
26 квітня 2011
Кількість переглядів:
4039
Поділитися:

У рамках реалізації проекту «Студенти-дітям» студрада студмістечка СумДУ підтримує вихованців шкіл-інтернатів та дитячих будинків.

 

Суть проекту «Студенти-дітям» полягає у залученні стипендіатів благодійного фонду «Приятелі дітей» до проведення циклу групових занять зі старшокласниками. Лекції спрямовані на підготовку майбутніх випускників до самостійного життя.

Так, перший заступник голови студради студмістечка, випускник освітнього проекту «Стипендіат» Антон Кравченко вже другий рік поспіль проводить подібні тренінги. «Тематика моїх занять різноманітна: вища освіта в Україні, вибір професій, пошук житла, торгівля людьми, СНІД та багато іншого, – говорить Антон. – З дітьми намагаюся ділитися власним досвідом та корисною інформацією, при цьому використовую методику «рівний-рівному». Щиро вірю у те, що отримані знання допоможуть їм у дорослому житті».

Антон Кравченко провів цикл тренінгів у Полтавській обласній та Сумській загальноосвітній школах-інтернатах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У найближчих планах першого заступника голови студради студмістечка зустріч з вихованцями Лутугинської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Луганської області.

Ліна П’ятниця

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]