Дата публікації:
10 травня 2011
Кількість переглядів:
4536
Поділитися:

Із піснями, спортивними іграми, флеш-мобом і танцями факультет технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ днями святкував свій ювілейний 45-річний День народження.

Активну участь в організації святкової програми взяли на себе як дорослий, так і студентський деканати. Для факультетської родини була організована комплексна програма, яка тривала протягом кількох днів. Розпочалося все із «Веселих стартів» у спортивному комплексі СумДУ. У енергійній та напруженій грі брали участь три команди – викладачі, студенти та студентський деканат. Узмаганнях викладачі знову відчули себе студентами та згадали веселі роки, хоча перемога їм так і далася. Найспритнішими за всіх виявилися студенти, котрі й посіли перше місце. Друге місце за викладачами.

Не менш веселим та азартним став конкурс «Караоке на майдані з факультетом ТеСЕТ». Учасники виконували найрізноманітніші пісні – від репу до українських народних. За результатами глядацьких оплесків переможцем конкурсу став асистент кафедри опору матеріалів і машинознавства, кандидат технічних наук Дмитро Жигілій, який виконував пісню «Червона рута».

Продовжив факультет відзначати свій день народження у комічній атмосфері. На сцену актової зали СумДУ вийшли стюард та стюардеса, а самі глядачі, не помічаючи цього, опинилися на борту лайнеру. У вітальному слові капітан екіпажу, декан факультету ТесЕТ Олександр Гусак від щирого серця привітав усіх зі спільним святом, відзначив найкращих, подякував та побажав, щоб мрії кожного збувалися, як от сьогодні. Продовжили дарувати свято глядачам запальні мексиканки, зіркові романтики, артистичні коміки, голосисті піснярі... Далі учасники концерту та глядачі долучилися до флеш-мобу, на якому через мистецтво виражали свої теплі почуття до факультету.

Завершилося святкування Дня народження факультету ТеСЕТ  дискотекою із конкурсами та феєричним шоу.

         Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]