Дата публікації:
10 травня 2011
Кількість переглядів:
4320
Поділитися:

6-9 травня на базі факультету економіки та менеджменту СумДУ пройшла 17-та Міжнародна наукова конференція студентів та молодих вчених ISCS’2011 «Економіка для екології», яка принесла велику кількість перемог для наших науковців.

 Цьогоріч  бажання взяти участь у конференції виявило понад 100 молодих вчених з України, Індонезії, Нігерії, Камеруну, Алжиру, Танзанії, Польщі, Канади. Традиційно конференція тривала чотири дні та мала насичену наукову й культурно-масову програму: виступи на пленарному засіданні та секціях, групові дебати, українська та міжнародна вечірка, екскурсія Сумщиною тощо. Також учасники наукового зібрання відвідали бібліотеку СумДУ. Вони були у захваті від експозиції  музею історико-краєзнавчих досліджень, викликало зацікавлення гостей і знайомство з віртуальним читальним залом. На останок  за традицією усі загадали бажання на освяченому факсиміле Пересопницького Євангелія. 

Студенти факультету економіки та менеджменту СумДУ під час пленарних та секційних засідань показали високий рівень обізнаності. Так, першокурсники-іноземці Мбелу Стенлі Чісоба та Узоігве Кінгслі Чуквуемека були відзначені грамотами за кращі виступи на пленарному засіданні. Студентка Марина Хижняк (МК-81) виборола друге місце з доповіддю «ORGANIZATIONAL AND ECONOMIC ASPECTS OF WATER MANAGEMENT ON THE BASIN METHOD», а магістрант Нвосу Джонатан Емека (АМ-61) став третім з доповіддю «URBAN ENVIRONMENTAL SECURITY IN DEVELOPING ECONOMY MEGA-CITY: A CASE STUDY OF LAGOS, NIGERIA». Також другі місця отримали Оредугба Олавалі Олакунле (доповідь "THE EFFECT OF DEFORESTATION") та Оделіє Ідову Пітер (доповідь "REINTEGRATING HUMANS
AND NATURE"). У секції «Local Environmental Problems» студент групи Сільванус Ньякунга (М-62) посів перше місце. Його доповідь мала назву «THE ECOLOGICAL EDUCATION AS FACTOR OF SOLVING THE PROBLEM OF ELEPHANT POACHING IN TANZANIA».

Нагадаємо, що Міжнародна конференція ISCS «Економіка для екології» входить до спілки SOrCE (Students Organizing Conventions Everywhere, http://www.sorce.info/). Вона об’єднує більше десяти конференцій та студентських тижнів, що проводяться щорічно в Європі. Відтак студенти факультету економіки та менеджменту мають унікальну можливість брати участь у всіх заходах, що проводяться під егідою SOrCE, знайомлячись та спілкуючись зі студентами інших країн.

Факультет економіки та менеджменту,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]