Дата публікації:
13 травня 2011
Кількість переглядів:
4295
Поділитися:

13 травня у літературній вітальні бібліотеки СумДУ відбулася презентація оновленого читацького літературно-художнього журналу "Дніпро" за участю регіонального представника Анастасії Сєрікової.

Вона розповіла студентам журналістам (4 курс) та студентам спеціальності менеджмент (1 курс) про історію видання, жанрове представлення, творчість письменників, які представлені у «Дніпрі», а також запропонувала бажаючим безкоштовно опублікувати свій матеріал на сторінках цього видання. Оскільки твори, опубліковані у журналі, добираються на анонімній конкурсній основі, видання - це унікальна нагода для всіх, хто відчув вибухову силу творчості, стати відомими на всю країну, поділитися своїм художнім хистом і здобути належне його визнання.

Приємною несподіванкою для гості став виступ студентів СумДУ – вони підготували виразне читання окремих творів із останніх номерів журналу та висловлювали враження про журнал.

Нагадаємо, "Дніпро" - літературно-художній журнал, щомісячник. Видається з 1927 року. 1 лютого 2009 року світ побачив перший номер оновленого літературно-художнього журналу "Дніпро". Надзавдання діяльності журналу - пошук і пропагування українських здібних письменників - творців сучасної української літератури. Поряд із відкриттям нових, невідомих раніше імен "Дніпро" не забуває своєї історії (на сторінках журналу можна знайти цікаві твори класиків національної літератури). Ще одним стратегічним вектором діяльності "Дніпра" є увага до мовних особливостей кожного регіону для вироблення живої української літературної мови.

Бібліотека СумДУ
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]