Дата публікації:
16 травня 2011
Кількість переглядів:
3917
Поділитися:

 15 травня пройшли міські змагання із гри «Футквест», присвячені 20-річчю факультету економіки та менеджменту СумДУ.

Незважаючи на дощову погоду, пригодницька гра, суть якої полягає у виконанні за певний час завдань логічного, інтелектуального, творчого та пошукового характеру, зібрала 10 команд зі всіх навчальних закладів міста. Вирішуючи різноманітні інтелектуальні головоломки, команди мали прийти до фінішу з найменшою кількістю штрафних хвилин. Збірна, яка у підсумку витрачала менше часу на всю дистанцію і ставала переможцем.

Приємно, що студенти факультету економіки та менеджменту СумДУ вибороли два призових місця – команда «Кракоджія» виявилася другою, а «Дімакратія» завоювала третю позицію. Усі переможці отримали призи від деканату факультету економіки та менеджменту СумДУ,  який із задоволенням підтримує участь студентів у різноманітних спортивних та інтелектуальних змаганнях.

Нагадаємо, що «Футквест» – не перший захід, який відбувається в рамках святкування 20-річниці створення факультету економіки та менеджменту СумДУ. Так, з березня в університеті пройшли Чемпіонат міста Суми із гри "Брейн-ринг" серед школярів, бізнес-семінар «Як зробити рекламу в Сумах ефективною», 17-та Міжнародна наукова конференція "Економіка для екології". Цього тижня на викладачів та студентів чекає ще низка урочистих заходів.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]