Дата публікації:
16 травня 2011
Кількість переглядів:
4015
Поділитися:

Інтернет-радіо СумДУ брало активну участь у промо-кампанії цьогорічного переможця пісенного конкурсу Євробачення, азербайджанського дуету Ell Nikki.

Прем’єра хіта Running Scared, за який проголосувала більшість європейців, відбулася на «Радіо СумДУ» 25 березня, одразу після запису композиції у студії «Радіоцентру ФДР» — офіційного медіа-партнера Сумського державного університету.

Нагадаємо, що дует Ell Nikki складають 21-річний Ельдар Гасимов, студент Бакинського слов’янського університету, та його 30-річна партнерка Нігяр Джамал, яка закінчила Університет Хазар міста Баку. Разом спеціально для слухачів «Радіо СумДУ» хлопець та дівчина записали ексклюзивні привітання й недарма — згідно статистики прослуховування, слухачі «Радіо СумДУ» вже близько двох місяців демонструють підвищений інтерес до пісні цього гурту. Цікаво, що європейські букмекери, натомість, не вважали дует Ell Nikki фаворитами Євробачення-2011.

«Радіо СумДУ» вітає Ельдара Гасимова та Нігяр Джамал з успіхом, а також бажає талановитим студентам Сумського державного університету брати приклад зі своїх азербайджанських колег та активно використовувати потенціал Інтернет-ресурсів СумДУ для популяризації своєї творчості.

Лабораторія Інтернет технологій ВІСТ
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]