Дата публікації:
19 травня 2011
Кількість переглядів:
1809
Поділитися:

19 травня 2011 року виповнюється 70 років професору кафедри прикладної гідроаеромеханіки, заслуженому професору СумДУ, академіку Міжнародної інженерної академії, Інженерної Академії України, заслуженому працівнику освіти України, ректору Сумського державного університету (1972-2004 рр.) Ігорю Олександровичу Ковальову.

За час перебування Ігоря Олександровича на посаді ректора навчальний заклад перетворився на потужний освітній і науковий центр – один з провідних університетів класичного типу України. У цей період сформувалася сучасна структура університету як навчального і наукового комплексу, значно збільшився перелік спеціальностей і спеціалізацій, досягнуто високого рівня навчально-методичної  і наукової роботи, виріс потужний професорсько-викладацький склад, побудовано навчальні корпуси, бібліотека, гуртожитки, спортивні споруди, їдальня.

Студенти знають Ігоря Олександровича як досвідченого керівника, талановитого викладача та цікаву людину. Співробітники, науковці та викладачі поважають його за принциповість, високий професійний рівень та чуйне ставлення до людей.

У славну днину 70-річчя колектив та студентство Сумського державного університету щиро вітає ювіляра, бажає йому міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, великих творчих успіхів у викладацькій діяльності та наукових дослідженнях, подальших звершень, людського щастя та родинного затишку!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]