Дата публікації:
19 квітня 2013
Кількість переглядів:
946
Поділитися:

19 квітня вперше в історії Сумського державного університету студенти спеціальності «Інформаційні технології проектування» отримали сертифікати міжнародного зразка від компанії Autodesk. Десять студентів пройшли навчальний курс із програм 3DMax, Inventor та AutoCAD в авторизованому навчальному центрі, до роботи якого залучено дипломованих викладачів СумДУ.

«Розвиток ІТ-технологій безперервний, тож потрібно постійно вдосконалювати свої знання, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці. Окрім класичної вищої освіти не зайве мати спеціалізовані знання, підтверджені визнаними світовими брендами», – переконаний декан факультету ЕлІТ, д. ф.-м. н. Сергій Проценко. Він підкреслив, що отримані сертифікати – показник того, що знання студентів відповідають міжнародним стандартам.

На думку завідувача секції «Інформаційні технології проектування», доцента кафедри комп’ютерних наук Олександра Бондаря, молодь із відповідними сертифікатами матиме суттєві переваги у працевлаштуванні. Він запевнив, що авторизований навчальний центр компанії Autodesk надалі розвиватиметься та готуватиме висококваліфікованих фахівців.

Провести сертифікацію викладачів та студентів за технологіями Autodesk стало можливим завдяки співпраці викладачів секції ІТП та фахівців Центру комп’ютерних технологій з авторизованим навчальним центром компанії Аркада.

Нагадаємо, що на базі СумДУ діють філія кафедри ЮНЕСКО з інформаційних технологій, ресурсний та навчальний центри Microsoft, CISCO, PortaOne, DELCAM, NETCRACKER, 1C, SIEMENS, Sun Microsystems та інші. Також студенти та викладачі СумДУ мають безкоштовний  доступ до сучасних версій програмного забезпечення для навчання.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]