Дата публікації:
23 квітня 2013
Кількість переглядів:
637
Поділитися:

Студенти спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Сумського державного університету протягом 15-20 квітня пройшли стажування у Брянському державному університеті ім. І. Г. Петровського (Російська Федерація).

Навчання відбулося в рамках договору про співробітництво між факультетом іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ та факультетом психології, реклами та зв’язків з громадськістю БГУ.

Міжнародний досвід здобули Рустам Зардієв, Дар’я Коберник, Олександр Ковальов, Ксенія Майкіна та Олександр Шилін. Вони прослухали тематичні лекції провідних російських викладачів та взяли участь у фахових семінарах. Майбутні рекламісти вивчали дисципліни «Теорія і практика масової інформації», «Психологія масових комунікацій», «Основи реклами і PR», «Теорія і практика ЗМІ». Наприкінці стажування кожен із сумських студентів розробив і захистив індивідуальний соціальний проект.

Під час поїздки вони мали змогу ознайомитися з науково-освітньою базою Брянського державного університету, його історією та традиціями, оглянули архітектурні та культурні пам’ятки міста Брянськ.

Стажування брянських студентів на факультеті іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ планується восени цього року.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]