Дата публікації:
24 квітня 2013
Кількість переглядів:
1074
Поділитися:

Представники Сумського державного університету взяли участь у координаційних зустрічах в рамках реалізації проектів Європейської Комісії Темпус. Вони відбулися на базі університету ім. Марії Кюрі-Склодовської в місті Люблін (Польща).

У рамках проекту «Інтегрована інформаційна система управління університетом: впровадження досвіду Євросоюзу у країнах СНД» (INURE) начальник відділу міжнародного співробітництва Костянтин Кириченко та начальник центру інформаційних систем Владислав Хоменко вивчали досвід країн ЄС у методах розробки та ефективного використання інтегрованих інформаційних систем управління. Разом із Сумським державним університетом до його реалізації долучилися вищі навчальні заклади, інші освітні установи та організації України, Франції, Нідерландів, Польщі, Грузії, Білорусі та Молдови.

В обговоренні основних напрямків діяльності, принципових етапів і заходів, спрямованих на досягнення поставлених завдань в рамках проекту «Східноєвропейська кваліфікаційна рамка з напрямів підготовки «інформатика» та «менеджмент»», взяв участь доцент кафедри управління СумДУ Вадим Лук’янихін. Координатором цього проекту є Університет Марії Кюрі-Склодовської (Польща), учасниками консорціуму – університети, освітні установи та організації України, Німеччини, Італії, Словаччини, Австрії, Росії та Вірменії.

Нагадаємо, що Сумський державний університет із 2005 року бере активну участь у програмах Темпус, метою яких є розвиток системи вищої освіти у країнах-партнерах, модернізації навчальних програм, а також створення умов для реалізації спільних науково-дослідних проектів.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]