Дата публікації:
08 травня 2013
Кількість переглядів:
649
Поділитися:

Спеціалісти Центру підтримки сім’ї Сумського державного університету відвідали тренінги з організаційно-тренерської діяльності у сфері репродуктивного здоров’я, які відбулися в Києві в рамках реалізації проекту з формування відповідального ставлення до репродуктивного здоров’я жінок «Збережи життя».

Всеукраїнська кампанія з навчання тренерів проводиться Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою викорінення із молодіжного середовища низької культури міжособистісних стосунків.

Упродовж навчання учасники засвоїли методи організаційного менеджменту, ефективного підвищення рівня інформованості населення щодо використання сучасних методів контрацепції та способів формування безпечної репродуктивної поведінки серед молоді.

Проект «Збережи життя» стартував 1 квітня та триватиме до вересня цього року. Він включає проведення просвітницьких заходів для молоді, спрямованих на формування дбайливого ставлення до свого здоров’я. Усі, хто бажає стати учасником або волонтером проекту, отримати консультацію, можуть звертатися за додатковою інформацією в ауд. Г-711 або за тел. (0542) 68-77-96. 

Нагадаємо, що СумДУ є партнером Сумської обласної громадської організації «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини»» у реалізації проекту з формування відповідального відношення до репродуктивного здоров’я жінок «Збережи життя».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]