Дата публікації:
14 травня 2013
Кількість переглядів:
1081
Поділитися:

Учні 8-11 класів сумських шкіл пройшли навчання основам програмування мовою Java для користувачів 1С на базі навчально-методичного центру «Проф-ІТ» Сумського державного університету.

Під час сертифікованих курсів учні познайомилися з мовою програмування Java, навчилися працювати зі змінними та дізналися про основні алгоритмічні конструкції. Також вони вивчили основи об’єктно-орієнтованого програмування, комп’ютерної графіки, роботи з графічними зображеннями, конструктори класів тощо. Крім того, використовуючи набуті знання, школярі спробували самостійно створити комп’ютерну гру «Новорічний дощ» та її jar-архів. Після закінчення усі отримали свідоцтва  фірми 1С.

Нагадаємо, курси проводить центр сертифікованого навчання фірми 1С (Москва), що діє на базі Сумського державного університету. Для школярів розроблено спеціальний курс «Основи програмування на Java».

Навчально-методичний центр «Проф-ІТ» СумДУ запрошує школярів на курси програмування влітку та в новому навчальному році.  Це – перший крок до опанування престижної та високооплачуваної професії, затребуваної на ринку праці. У вартість навчання входять методичні матеріали фірми 1С.  Серед перспектив центру – розширення спектру курсів. Повний перелік курсів можна знайти на сайті.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]