Дата публікації:
15 січня 2013
Кількість переглядів:
926
Поділитися:

Відтепер студенти спеціальності «Журналістика» отримуватимуть одночасно два дипломи: український та польський, навчаючись за програмою подвійних дипломів. Це стало можливим завдяки договору про співробітництво між Сумським державним університетом та Вищою лінгвістичною школою у Ченстохові (Республіка Польща).

Співпраця навчальних закладів полягає у забезпеченні студентів СумДУ можливістю паралельного навчання у Польщі та отримання по його закінченні другого диплому освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за обраними напрямами. Паралельний навчальний процес передбачає впровадженням сучасних програм дистанційної освіти (E-learning) та інтерактивних технологій.

Студенти СумДУ матимуть персональний доступ до європейських інформаційно-навчальних програм та конкурсних стипендій «Erasmus», «Erasmus Mundus», «Leonardo da Vinci» для стажування в партнерських вищих навчальних закладах країн Європейського Союзу. На базі СумДУ та польської школи діятимуть літні мовні школи.

Зокрема, співробітництво сторін супроводжуватиметься академічними обмінами перепідготовкою та курсами підвищення кваліфікації працівників СумДУ та Вищої лінгвістичної школи, організацією спільних семінарів, конференцій, а також наукових та навчальних досліджень з подальшою публікацією у виданнях.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]